Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

BW automatisering

Contact: Bart Weerstand
Foto van BW automatisering

Biografische informatie

Support zoals het hoort

Heeft u er weleens bij stilgestaan wat het voor uw bedrijf betekent als de automatisering niet (goed) meer functioneert? Dat kost tijd en heel veel frustratie! Daar zit u niet op te wachten als ondernemer. BW automatisering kan u daarbij van dienst zijn. Wij kunnen u helpen met het organiseren en ondersteunen van uw bedrijfsnetwerk; inclusief eventuele bekabeling.
Ook voor het onderhoud en bij eventuele storingen kunt u bij ons terecht. Zowel op afstand als op locatie. Dat is waar we voor gaan: een stukje persoonlijk contact met de klant en de tijd nemen om naar haar of zijn probleem te luisteren. Wij lossen dan al uw problemen op zodat u weer met een gerust hart gebruik kunt maken van uw apparatuur.

Dit alles voor een betaalbare prijs, helder en transparant.

Ik ben Bart Weerstand van BW automatisering en ben u graag van dienst.

Categorieën: Leden