Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

Fysiotherapie Beweeg & Ontspan

Contact: Maaike Grovenstein
Foto van Fysiotherapie Beweeg & Ontspan

Biografische informatie

Bent u weleens uit balans?

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan brengt u terug in balans door middel van:

Fysiotherapie (Medical taping en Dry needling) – Personal Training – Massages

Daarnaast geef ik een unieke groepstraining; Beweeg en Ontspan Indoor. In 70 min tijd Beweegt en Ontspant u op uw eigen niveau. U verlaat de zaal FIT en ONTSPANNEN. Elke week op nieuwe, afwisselende muziek, waarbij series van Bewegen worden afgewisseld met series van Ontspannen. Deze unieke training wordt gegeven door Fysiotherapeut Maaike, daardoor zijn ook mensen met blessures en/of klachten van harte welkom. Trainingen op maandagavond, dinsdagmiddag en donderdagochtend.

Fysiotherapie Beweeg en Ontspan kan ook op de werkvloer zorgen voor (meer) vitaliteit door middel van Fysiotherapie, Beweging en Ontspanning. Neem contact op voor een pakket op maat en zorg dat u en uw werknemers FIT en ONTSPANNEN presteren op de werkvloer! Mogelijkheden zijn; Fysiotherapie, Personal trainingen, Groepstrainingen en (Stoel)Massages.

Mijn naam is Maaike Grovenstein van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan 06-16132290

maaike@fysiobeno.nl – http://www.fysiotherapiebeweegenontspan.nl – http://www.facebook.com/fysiotherapiebeweegenontspan

Categorieën: Leden