Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

Hondenuitlaatservice Oosterheem

Contact: Petra van der Kolk- Sn ijders
Foto van Hondenuitlaatservice Oosterheem

Biografische informatie

Ik ben Petra van der Kolk-Snijders.
Samen met mijn echtgenoot Ton die mij assistentie verleent buiten zijn eigen werk om ben ik werkzaam als gediplomeerd en gecertificeerd Hus (hondenuitlaatservice) gevolgd bij de Martin Gaus Academie) en woonachtig te Oosterheem, Zoetermeer. Zowel Ton als ik hebben al sinds onze jeugd een groot hart
voor honden. Deze liefde is nog groter geworden nadat we besloten om zelf honden te nemen.De liefde voor onze honden Sammy en Boedha staat bij ons op nr 1.Uit eigen ervaring weten wij dat het absoluut niet makkelijk is om je hond uit handen te geven omdat ze voor ons min of meer “de kindjes”zijn. Hierdoor is Hus-Oosterheem door ontstaan. Meer tijd met onze hondjes door kunnen brengen en andere hondenbezitters de kans te kunnen geven om deze hondjes met ons mee te geven zodat wij deze hondjes heerlijk uit kunnen laten in het bos, strand of dat we lekker wandelen met ze.
Met vriendelijke groeten,
Hondenuitlaatservice-Oosterheem
Petra van der Kolk-Snijders
Tigrisstroom 108
2721 CR  Zoetermeer
06-402 588 34
Categorieën: Leden