Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

Ikbanner

Contact: Jerrie Sarijoen
Foto van Ikbanner

Biografische informatie

IkBanner; Visual Identity

Alles wat zichtbaar is, is een uiting van visuele identiteit van uw organisatie. Het gaat verder dan een logo of huisstijl. Het doel is om een positief beeld van uw organisatie te creëren bij verschillende branches. Identiteit is flexibel en moet zich steeds kunnen aanpassen en inspelen op de ontwikkelingen van uw bedrijf. Ik help Organisaties, hoe zij hun eigen identiteit, op een juiste en passende wijze die bij hen past, offline zichtbaar kunnen maken, waardoor doelstellingen nog efficiënter gerealiseerd kunnen worden, en de continuïteit van organisaties nog beter worden gewaarborgd.

Tot de volgende borrel, Jerry Sarijoen

Categorieën: Leden