Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

LS van den Berg Publiciteit

Contact: Leon van den Berg
Website: http://www.bergit.nl/
Foto van LS van den Berg Publiciteit

Biografische informatie

Mijn naam is Leon van den Berg

Mijn bedrijf heet L.s. van den Berg Oubliciteit. voor tekstschrijven, communicatie en beeld. Sinds 1987 ben ik zelfstandig ondernemer in tekst en beeld. Ik heb een achtergrond in het onderwijs en public relations. In beide vakken ben ik nog werkzaam. Zo schrijf ik examens voor het communicatieonderwijs en ben ik ook corrector. In het communicatievak ligt mijn zwaartepunt op perscontacten, onder meer als perswoordvoerder. Mijn kracht ligt in analytisch vermogen, gedegen advies en goede uitvoering. Basis is de unieke combinatie van denken en werken in tekst en beeld voor zowel papieren als elektronische media. Lees op linkedIn meer over mijn achtergronden, ervaring en belangstellingssfeer. Op mijn pagina op de site van beroepsvereniging Tekstnet vindt u een overzicht van de tekstsoorten die ik schrijf:

http://www.bergit.nl  bergit@bergit.nl

Categorieën: Leden