Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

Massagepraktijk de Regt

Contact: André de Regt
Foto van Massagepraktijk de Regt

Biografische informatie

Mijn naam is André de Regt

In 2012 ben ik met mijn massagepraktijk ‘Massage De Regt’ gestart. Bij mij draait het om professionaliteit, respect, betrouwbaarheid en discretie. Ik ben een rustig, empathisch persoon, servicegericht en heb altijd een luisterend oor. Wat mij in het massageberoep vooral aanspreekt zijn het directe en intensieve contact met mensen en de voldoening die het me geeft om ze te helpen bij het vinden van hun rust en ontspanning. Ik geef de volgende soorten massages: Sport-, Ontspannings-, stoel- en hotstonemassage. Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor triggerpointtherapie, kinesiotaping en Access Bars. Als mensen zich ontspannen voelen, de stress loslaten en met extra energie naar huis gaan, geeft mij dat een geweldig gevoel.

info@massagederegt.nl – http://www.massagederegt.nl

Categorieën: Leden