Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

Mijn Zaak Zoetermeer

Contact: Dick & Antoinette
Foto van Mijn Zaak Zoetermeer

Biografische informatie

Wij, Dick & Antoinette zijn van Mijn Zaak Zoetermeer,

Dé krant van de Zoetermeerse ondernemers naar de inwoners van Zoetermeer.
MZZ verschijnt 12 x per jaar in een oplage van 40.000 exemplaren en wordt gratis huis-aan-huis verspreid in Zoetermeer door onze eigen bezorgdienst. In de krant staan alleen advertorials met enkele advertenties. Zelf hoef je niets te doen; onze tekstschrijver komt langs voor een interview en Antoinette komt samen met de fotograaf langs voor de fotoshoot. De pagina bestaat uit maximaal 450 woorden met 5 foto’s. Pas bij jouw goedkeuring word je pagina geplaatst. In iedere editie staat maar één ondernemer per branche. Zo val je tenminste op!
Uit reacties van de lezers, die wij ook peilen, komt naar voren dat de krant goed wordt gelezen. Men is vooral enthousiast dat ze zo op de hoogte worden gehouden welke bedrijven en winkels er (nieuw) zijn in Zoetermeer.

Mocht je interesse hebben of eerst een persoonlijk gesprek?

Bel 06-53793227!
Dick Koren en Antoinette Souren,
Koren Marketing Communicatie
Mijn Zaak Zoetermeer

Categorieën: Leden