Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

NEW-Xperience

Contact: Cees de Reus
Telefoon thuis: 079-7440063
Foto van NEW-Xperience

Biografische informatie

NEW-Xperience, inNOVAtion en development (NEW-X) is een organisatieadvies-bureau voor:

resultaatgerichte – duurzame – bedrijfsvoering, human resource management, leiderschapsontwikkeling, training & coaching, interim- & crisismanagement. Sociale inNOVAtie en duurzame ontwikkeling passen wij – veelal – toe als basis voor gewenste vernieuwing of verbetering van organisaties of instellingen. New-is ambassadeur van de Smart Industry in Nederland.

NEW-X ondersteunt en begeleidt bedrijven & instellingen vanuit een brede deskundigheid over de businessmodellen van de toekomst, strategische vernieuwing met nieuwe perspectieven op organisatieverandering, leiderschapsontwikkeling én Hoger Rendement met Mensen. De werkwijze van NEW-X wordt door onze opdrachtgevers als  vernieuwend en inNOVAtief ervaren en concreet meetbaar in behaalde resultaten.

Groet, Cees de Reus

Categorieën: Leden