Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

Praktijk Ayala voor Natuurgeneeskunde

Contact: Mariska Zandbergen
Foto van Praktijk Ayala voor Natuurgeneeskunde

Biografische informatie

AYLA praktijk voor natuurgeneeskunde.

Waarvoor kun je bij mijn terecht:

Allerlei Lichamelijke klachten – Stress door veranderingen in je leven – Hormonale klachten – Verminderd zelfvertrouwen en/of angsten – Klachten waarvan wordt gezegd daar moet je maar leren leven is vaak vanuit de natuurgeneeskunde nog wat aan te doen.

Natuurgeneeskunde is een verzameling disciplines en methodes om op natuurlijke wijze het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren of te genezen. Een natuurgeneeskundig therapeut kijkt holistisch naar mensen. In tegenstelling tot de meeste westerse theorieën beschouwt een natuurgeneeskundig therapeut het lichaam, energie, geest en ziel als één geheel en zoekt in deze samenhang naar achterliggende oorzaken van klachten.

Wil jij weer vol zelfvertrouwen en ontspannen door het leven, ben ik de juiste persoon om je daarbij te helpen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Mariska Zandbergen http://www.praktijk-ayla.nl – info@praktijk-ayla.nl – tel 06 27119950

Categorieën: Leden