Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

Qonect

Contact: Peter Reyneveld
Foto van Qonect

Biografische informatie

Qonect biedt je een fantastische mogelijkheid om direct met je doelgroep te communiceren.

Voor slechts een luttel bedrag per maand heb je je eigen app voor de smartphone en kun je op ieder moment alle belangrijke of interessante informatie delen. Het werkt heel simpel. Je eigen app, die kan worden gedownload in de Apple store en de Google Play store, kun je op ieder moment zelf aanpassen en bijwerken. Op deze manier kun je belangrijke of interessante informatie onder de aandacht brengen met een pushbericht of door middel van de vele andere mogelijkheden die de app je biedt. Zo kan bijvoorbeeld een afsprakenmodule in de app worden geïntegreerd of kunnen speciale kortingsacties of aanbiedingen exclusief worden aangeboden aan de gebruikers van jouw app. Wilt u aan de slag maar ontbreekt het aan tijd of focus dan kunnen we dit volledig voor u uit handen nemen.

 Tot de volgende borrel! Groeten Peter Reyneveld, Vincent van Sas en Frans Vertregt

Categorieën: Leden