Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

Scenic Travel

Contact: Ronald Franken
Foto van Scenic Travel

Biografische informatie

Ronald Franken – Scenic Travel

Op Vakantie, incentive of zakenreis!

Ontzorgen is mijn sleutelwoord, vertel mij de wensen en ik zorg dat die waar worden gemaakt.

Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht is belangrijk, naast de snelheid van handelen is dit dat je van mij mag en kan verwachten.

Als persoonlijk reisadviseur zoek ik de onvergetelijke reis aan de hand van de wensen, ik verzorg en ontzorg die van A tot Z. Laat je ontzorgen, mijn bemiddeling en een persoonlijk reisadvies kost niets extra’s!

Neem eens contact op voor de vakantiemogelijkheden, ten slotte gaat iedereen wel eens jaarlijks op vakantie.

Categorieën: Leden