Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

Via Ver

Contact: René Vermeulen
Foto van Via Ver

Biografische informatie

ViaVer verzorgt sinds 1994 een Post breng- en haalservice en spoedkoeriersdiensten.

Wij legen uw postbus en brengen de post op de afgesproken tijd bij u langs en/of halen aan het eind van de dag uw uitgaande post weer op. Geen zorgen meer bij ziekte of vakantie van uw medewerkers, en geen tijdverlies vanwege de wachttijden op het postkantoor. Ook ideaal voor webshops! Met onze internationale spoedkoeriersdienst halen wij binnen 15-30 minuten uw opdracht op, om dit zonder omwegen bij uw klant af te leveren. Wij vervoeren uitsluitend kleine pakketten en documenten. Onze gemotiveerde chauffeur is Uw visitekaartje.

Voor informatie belt u met René Ver op: 06-50856885 of klik op het logo

Categorieën: Leden