Sponsoren

Wanneer je sponsor bent van de Noord Aa Ondernemersborrel, dan draag je een steentje bij aan jouw netwerk. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat we geld binnen krijgen om de borrel “aan te kleden”.
Wij proberen de drempel zo laag mogelijk te houden zodat iedereen zich welkom kan voelen. Dus deelname aan de borrel is altijd gratis (al betaal je je eigen consumpties) en soms rekenen we een kleine vergoeding voor een activiteit.
Zo kunnen we af en toe muziek inhuren, een goede spreker laten komen of gewoon wat extra’s doen zoals een BUSINESS-MARKT organiseren.
Van de sponsorbijdragen wordt ook onze website, bankrekening en wat overige kleine kosten betaald.
Sponsoring kost maar € 25,00 (per jaar).
Hiervoor sta jij met jouw bedrijf op onze website tussen de collegasponsors. Onder jouw logo staat een link naar jouw website zodat de bezoeker direct met jou in contact kan komen.
Daarnaast draait er een banner tijdens de bijeenkomsten met diezelfde informatie.
Maar er is meer.
Als sponsor heb je de vrijheid om gebruik te maken van onze Facebookgroep. Hier kan je aankondigingen doen voor jouw evenementen of een mooie aanbieding delen met de leden van deze groep.
Sponsoring is zeker geen verplichting het biedt alleen wel wat extra voordelen.
Onze 'penningmeester' is Kees Verhagen en omdat wij geen formele entiteit zijn is dit een privérekening.
Dit is vooralsnog een keuze die we hebben gemaakt.
Wil jij ook sponsor worden?
Mail dan jouw profielfoto, logo en stukje over jouw bedrijf naar info@noordaaondernemersborrel.nlinfo@noordaaondernemersborrel.nl Bekijk hieronder wie je al voorgingen en klik op het logo voor doorlinken naar de website van die persoon.

Webbeheer & Meer

Contact: Garry Venstra
Foto van Webbeheer & Meer

Biografische informatie

Hoi, mijn naam is Garry Venstra

Mijn bedrijf heet Webbeheer & Meer.

Een professionele én ‘betaalbare website’  Wij doen het anders.

Een goed webdesign van jouw site begint bij een goed concept. Dat geldt ook voor het webbeheer. Wij van Webbeheer en meer! willen dat jij een kwalitatieve én ’betaalbare website’ hebt en vinden dat je dat verdient. En vooral: waar jij dat wilt! Een professionele én ‘betaalbare website’? Dat kan écht!

Tegenwoordig kun je al heel simpel zelf een ‘goedkope website’ maken via bijvoorbeeld WordPress, Strato, Jimdo, Jouwweb.nl, et cetera. En dat mag natuurlijk. Maar weet je wel precies hoe de website eruit moet komen te zien, hoeveel pagina’s je wilt hebben, en wat je met je website wilt bereiken? En nog erger: welk ontwerp kies je? Daarnaast bestaat er de mogelijkheid een webshop te integreren, maar wil je dat? En wat kost dat dan allemaal? Wordt ik wel goed gevonden in Google? En vergeet het onderhouden/beheren van je website niet. Ga je dat zelf doen of ga je het uit handen geven? Zo veel vragen waar je rekening mee dient te houden bij een professionele website maken. Wij kunnen helpen bij al die vragen en meer…… . Heb je al een website en wilt die een beetje mooier maken? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij gaan geen moeilijke vragen uit de weg, zijn geen ‘ja knikkers’, houden van simpel en wij geven altijd een eerlijk antwoord. Daarnaast vinden wij dat je geen ‘eenheidsworst” als website kiest. Een website onderscheidt zich door eenvoud.  En dat is o.a. waarom wij anders zijn! Zoals elke ondernemer zijn ook wij gestart met een droom: de grootste en de beste zijn in ons vakgebied. Welnu, de grootste zijn we zeker niet, maar wat betreft de beste timmeren we keihard aan de weg. Een tevreden klant met een mooie, betaalbare website is onze beste advertentie!

Wil je meer weten?

Stel je vragen via info@webbeheerenmeer.nl of bel 06-27070675 en je krijgt een eerlijk antwoord of kijk gewoon even op http://www.webbeheerenmeer.nl

Categorieën: Leden